CONDITIE VAN DE BLOEDVATEN TEST

Een vingerpuls-oximeter die naast het zuurstofgehalte en de polsslag ook de kwaliteit van de vaten meet  (ACT = Artery Check Technology-index).
Deze oximeter zorgt ervoor dat hartaandoeningen al in een vroeg stadium opgemerkt kunnen worden.
Voor een snelle eerste screening van de kwaliteit van de bloedvaten, ter ondersteuning van uw leefstijl-, voeding- en suppletieadviezen.

De oximeter biedt de mogelijkheid om op een goedkope en snelle manier (als eerste screening) via de microcirculatie in de vinger een indicatie te krijgen van de conditie van de aderen. Uiteraard is soms aanvullende diagnostiek nodig en kan het nodig zijn om de persoon door te verwijzen naar een huisarts. De meting is volledig pijnloos en de uitslag is al binnen twee minuten bekend. U krijgt hiermee een goede indruk van de mate van stijfheid van de aderen. De ‘stijfheid-score’ op een schaal van 1-6 biedt een praktisch hulpmiddel bij het opstellen van een individueel adviesplan met leefstijl-, voeding- en suppletieadviezen. De meting en eenvoudige visuele weergave van het apparaat kan motiverend werken om het adviesplan nauwgezet te volgen. Naast de stijfheid van de bloedvaten, meet de Rossmax ook de hartslag en de zuurstofsaturatie van het bloed. Het apparaat is uiterst gebruiksvriendelijk en kan zowel bij volwassenen als bij kinderen toegepast worden.

Test voor de conditie van de bloedvaten